Rubriky
Pavouci

Výprava Pavouků do Bojkovic

Netrvalo to příliš dlouho od návštěvy poslední planety, když družina Pavouků znovu zachytila signál, tentokrát z planetárního systému XXL(utz). Video, které jsme obdrželi, bylo příslibem Krásného nového světa na jednom z měsíců v tomto systému. A ačkoliv jsme věděli, že se na měsíci rozšířil jakýsi virus, rozhodli jsme se tam vydat. Večer před samotnou expedicí jsme si však postavěli přístřešek a stan v areálu naší klubovny, zazpívali u ohně a následně se posilnili spánkem.

Ráno jsme přistáli a vydali se na průzkum měsíce, který dříve býval domovem těch nejlepších z celého vesmíru. Cedule označující tento měsíc jako Bojkovice jsme při tom okázale ignorovali. Takhle jsme došli až k ležícímu člověku trpícímu nebezpečným virem. Jemu jsme již nepomohli, ale nám tím započal souboj s časem, museli jsme získat lék. Po vyluštění několika šifer jsme se tak vydali k budově zámku, ve které se ukrývala laboratoř, odkud vir musel uniknout. Podařilo se nám tam najít recept na lék, takže jsme mohli záhy odletět pryč. Mezitím jsme však stihli ještě hodit několik žabek do potoka, a dokonce i vyzkoušet jeho teplotu.

V naší hradišťské klubovně jsme si nachystali večeři a až do noci hráli karty. Lék se nám podařilo vytvořil během nedělního rána. Všichni jsme se tak loučili zdraví a v dobré náladě.